Atilla22 Merhaba 2ay 6 gunluk bebegimde oksuruk ve burun akintisi var doktor burnunu sık sık temizlemeyi emzirmeyi ve açık havaya çıkarmayı önerdi. İlaç vermedi bu yaşta çoçuk olduğu için. Böyle bir hal yaşamış annelerden yardımcı olmalarınl istiyorum🥲
htcmd1992 Atilla22 canım merhaba benim bebeğimde senin ki gibi idi burnu tıkalı öksürük vardı sürekli serum fizyolojik ile burnunu temizledim bol bol verdim fizyolojik i ayrıca buhar tedavisi uyguladım nebulezetorle içine serum fizyolojik koyup verdim bebeğe bird sarımsak yiyip bol bol emzirdim fakat benekm bebeğim buna rağmen ciğerlerini etkiliyor hemen o yüzden cortair ile ventolini günde ikişer kes buhar ile kullandık sonra 10 günde geçti burun temizliği çok önemli ama
Atilla22 Tesekkur ederim bende burnunu su verdikden sora aspiratorle cekiyorum. Birde acik havaya cikaroyorum. Sarimsagi deniyicem
premsesannesi22 Atilla22 calpol kullandim ayaklarının altına limon sürüyorum ateşi düşürdugune inanıyorum bir de sık sık emzirmeye çalışıyorum siz neler yapıyorsunuz