Tugba06 Zaman nasıl geçti gerçekten anlamıyor insan..artık benim yavrumun da bir yaşı var teyzeleri 🥰😇 anne olmak ne kadar kutsal ne kadar guzel bir kez daha anliyorum..iyi ki oglum💙🥰mutluluğumu paylaşmak istedim sizlerle de 🙈😇
Sinembaysak Tugba06 ya ömrü uzun bahtı güzel olsun minnosumun nice nice güzel yılları kutlarsınız umarım rabbim her türlü kötülükten korusun oğlusunuzu❤️ Paylaştıgın için çok mutlu oldum bende insallah bir yasını kutlarım bebisimin🤍
Momonlyn Tugba06 Sağlıklı huzurlu çok yaşları olsun inşallah Rabbim size bağışlasın 🥰 Anne olmak zor ama bir gülüşüne değiyor hersey 🥹 Benim kızım da 3 ay sonra bir yaşı olacak gerçekten zaman hızlı geçiyor 🥲🖤
Zeyzeyno Tugba06 Doğum günü kutlu olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün Rabbim yüzünden gülümsemeyi hiç eksik etmesin🎂🎁🎈🎊👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Tugba06 Sinembaysak çok teşekkürler güzel dualarınız icin..Amin inşallah yavrularımız sağlıklı hayırlı evlat olurlar..🥰
Tugba06 Momonlyn amin inşallah çok teşekkür ediyorum..maşallah size de güzel günlerini görürüz hep yavrularımızın inşallah 🤗🥰
Emreninannesi- Sağlıkla büyüsün Allahım kötülüklerden korusun tüm yavruları bir ömür mutlulukla yaşamayı nasip etsin iyi ki doğdun kuzucuk 🧁🍰
Tugba06 Zeyzeyno amin inşallah hepimizin yavrularının yüzü hep gülsün hayırlı evlat olsunlar insallah🤲çok teşekkürler güzel dualarınız için 🥰