Mervetahir 2 yaş oğlumu memeden kestim gece acıkıp uyanıyor mama yemiyor süt içmiyor gecenin 3 ünde 4 ünde yumurta istiyor onu yiyor sonrada sabah a kadar oturuyor ben ne yapıcam nasıl bir düzen kurucam şaşırdım
sedaelif Mervetahir canım uyku arasında beslemeyi bırakman lazım. uyumadan önce tok tutacak şeyler yedir uyanınca arada yedirirsen sürekli ister.
Mervetahir sedaelif bir kere yumurta kırdım zaten şuan alışkanlık etti sanırım sadece yumurta istiyor yatmadan ne yedire bilirim kaşık maması yemiyor süt içmiyor ben genelde çorba yediriyorum oda yok tutmuyor sanırım yine kalkıyor baya da aç bir şekilde yiyor
sedaelif Mervetahir ben akşamları illaki pilav yapıyorum çünkü herşeyi yemiyor benimkide çorbacı. Geç yatıyor uyumaya yakın çorba yapıyorum çorbaların içine arpa şehriye atıyorum birazda koyu yapıyorum ben tok tutsun diye.
Almir__alp Bence büyüme hormonun verdiği etkiyle oluyo çünkü benimki de aynı olaylar da emmesine rağmen 3 -4 arası uyanıp yumurta yiyip 6-7 ye kadar nöbet tutuyor 😅 bu bir süreç ya
Mervetahir Almir__alp ay vallahi güldüm ya 😂 birde bir gün tavayı veriyor yağda yumurta kır bir gün cezveyi veriyor hasla diye 😂 neyse tek değilmişiz rahatladım biraz 😂bu süreç çabuk geçer insAllah sabah 7 ye kadar oturuyor bizimkide 8 de ablasını kaldırıp götürüyorum mecbur oglumda uyanmak istemiyor hergün binbir ağıtlarla gidiyoruz o yolu