11 aylık bi kızımvar birileriyle ne zaman konuşsam aman banyo yaptıracaksan dışarı çıkarma aman dışarı çıkarıcaksan banyo yaptırma hastalanır vs vs diye insanı bunaltıyokar gerçekten böyle bişey var mı merak ediyorum kızım bişeyleri ağzına götürebildiği gündem beri hiç kısıtlamadım bazıları hariç her şeyi ağzına götürdü bağışıklık oluşsun istedim yani öyle çok evhamlı biri değilim ama mesela yarın akşam oturmaya gidicez kış günü arabayla gidilse de arabaya binerken dahi olsa esiyor ve gündüz banyo yaptırmam lazım çocuk epey terledi eşim bile yarın yaptırma diyo böyle bişey cidden var mı tecrübeli annelere sormak istedim bana kalsa yaptırıp dışarı çıkarırım ama hastalanırsa da kıyamıyorum ama bunu söyleyenler de genelde kayınvalidem annem falan mesela kayınvalidem odanın camını açmamı istemiyo e bu çocuk her gün dışarı da çıkmıyo temiz hava hiç mi içer girmesin akşama kadar evin içinde yazık değil mi çocuğa aynı havayı soluyup duruyo bazen uyurken bile açıyorum bi zararını görmedim nasıl alıştırırsan öyle gider diye düşünüyorum mesela insan kat kat giyinirse küçüklüğünden beri hayatı boyunca üşümeye mahkum olur diye düşünüyorum o kadar hassas büyütmek istemiyorum ben miyim yanlış olan