12Ayse Kızlar bebeğimin çok fazla gazı var 2 gündür hastaneye bile gittim Sab simplex kullanan varmı faydasını gören bebeyim 5 aylık
HusneB 12Ayse ben sab simplex ve biogayin hiçbir faydasını görmedim daha çok gaz yaptı diyebilirim mommy biliss gripe water kurtaricim oldu
burcinyamanerke 12Ayse 4 ay gaz sancisindan. Ok cektim sab simpleks cok faydasi olmadi biogaia kullandim en memnun kaldgim ve ise tarayan relactez her emzirme sonrasi 8 damla kesinlikle tavsiye ediyorum 1 haftada etkisi basliyo duzenli kullanin
MinikPandam_ HusneB kakasını yapmasına da yardımcı olur mu? Biz biogia kullanıyoruz onu almadığında kakasını çok zor yapıyor o yüzden iyi ama gaza pek faydası yok. İkisine de yararı olan bir damla amolsuj istiyorum
Lovecemre Ben biogaia kullanıyorum aşırı bir faydası yok aslında tüm gaz damlaları öyle ama belki bağırsaklarını gelistirmesine yardımcı olur sab simpleks de öyle
HusneB 12Ayse rezene kimyon vb neler denedim ben hiç birisi bize fayda etmedi gaz ve kolik çok ayrı benim kızım kolikti ben sadece mommy biliss gripe water dan fayda gördüm 8. Ayda gaz sancılarimiz bitti bizde bittik psikolojik olarak :)
12Ayse burcinyamanerke doktorum o ilacı verdi bide rezene cayı iyi geldiğini duydum ise yarıyormu denedınız mi hiç
burcinyamanerke 12Ayse evet biraz sakinlestiriyo ama relactoz damlasiyla rezene kimyona bile gerk kalmiyo
Dilara412 Gaz yapacak yiyeceklerden uzak durum birde ben yemekten sonra muhakkak kimyon suyu içtim. Bende ki gazı çocuğu geçmiyordu. Rezene de iyi geliyor
HusneB MinikPandam_ tabi kakasini da daha rahat yapıyordu içeriği de temiz ben çok memnun kaldım ki benim kızım kolikte zirve bir bebekti