Qwertyu Merhaba,İnstagramda anne bebek yardımı adında bir sayfa var. Mama ve kıyafet göndermek istiyorum daha önce gönderen oldu mu gerçekten ihtiyacı olanlara mi gidiyor? Bilgisi.olan.arkadaslar yazabilir mi
PinarAren Qwertyu ben hiç görmedim öyle bir sayfa. Yakınınızda yok mu yardıma ihtiyacı olanlar? Belki çevrenizdekilerin bir tanıdığı olur ya da muhtarlar falan bilir gözünüz görünce içiniz daha çok rahat eder 😇
menek16 Qwertyu ben mamaları aile hekimliğindeki ebemizle görüşmüştüm ihtiyaç sahibi olanları az çok biliyorlar kabul etmişlerdi direkt onlara bırakmıştım
Qwertyu PinarAren aslında ben de öyle düşündüm ama bebek kıyafetleri ve mamalar olduğu için verebilecek insan bulamadım bilip tanıdığım. Ben de yararlı bi yere gitsin dedim ama kimse bilmiyor sanırım. Teşekkür ettim size de yazdığınız icin :)
menek16 Qwertyu Rica ederim kıyafetleri de sorun isterseniz onlar yakın takip ettikleri ve düzenli gördükleri için bilirler hatta ben hamilelikten kalma folik asit magnezyum ilaçlarımı da bırakmıştım mamalardan açık olanlar vardı aldıgım tarihi yazmıstım bekletmeden verilsin 3 hafta süresi var diye hayrınız kabul olsun ihtiyacı olanlara gitsin inşallah🙏🏻
Qwertyu menek16 yarin ilk is gidiyorum kismetse, Amin inşallah çok tesekkurler siz de vesile oldunuz :)