Seima Kızlar 6 aylık bebeklerinizin kilosu ve boyu nasıl 😊 linç gelmeden söylemek istiyorum bulunduğum yerde doktor yok malesef ve prematüre doğum benimki o yüzden ara ara bu şekilde post açıp yaşıtlarıyla uyumuna bakıyorum
goldumsu Seima 6 aylık olmasına 1 hafta var geçen hafta 6.800dü ama iki aydır hiç kilo almıyor diyebilirim. Sünnet oldu vs biraz ona bağlıyorum ama ek gıdaya yavaştan başlamaya çalışıyorum şuan. Mama denedim hiç birini asla kabul etmedi. Az önce bi postta gördüm ordakilerle kıyaslarsam baya zayıf 🥺 3350 doğdu bu arada.
Beraninannesii Seima Benim bebeğim 5 ay 20 günlük 6 aylık olmasına az kaldı 8850 erkek bebek ama fazla buluyorlar kilosunu. (Doktoru fazla buluyor)
alyaninannesiii60 goldumsu benim kızımda zayıf doğum kilosu bide 3,390 ama reflüsü vardı ve çok hareketli bebek ona bağlıyorum ve sağlıklı olması kilodan saha iyidir diye düşünüp üzülmüyorum
Huma_kus34 el1ff onu hatırlamıyorum ama deftere bakarım oraya not almıştım aylık kılolarını ama doğum kılosu 2900 dü 😅
el1ff Huma_kus34 benimki 1.5 aylıkta acaba 6 aylıkken o kiloda mı olması gerekiyor diye merak ettim sağolun 😅
alyaninannesiii60 goldumsu her bebek kilolu olacak diye bişey yok bence etraftan çok doktorun ne dediği önemli sizde üzmeyin kendinizi
RmznElf Beraninannesii Beraninannesii bebeğinizin doğum kilosu kaçtı acaba? Birde doktor öneri olarak bşy söylüyor mu. Anne sütü mü mama mı alıyor. Günde kaç defa kaç cc içiyo acaba. Bizdede aynı sorun varda 😕
Beraninannesii RmznElf 37 haftalık doğdu 3300kg Doktoru biraz dikkat et diyor 3-4 saatte bir 80cc içsin diyor ama imkanı yok 120den asagisiyla doymaz. Mamayla besleniyor .Ayrıca ek gıdaya da baslaya bilirsin dedi
Beraninannesii Aysgl_clk12 80cc verirsem yarım saat sonra tekrar isteyecek ama doktor 3-4 saatte bir ver diyor. Ama bende oğlum daha hareket edemiyor özel bı durumu var hareketleri kısıtlı suanlik daha dönme vs beceremiyor hareket olmadığı için kilolu olabilir diye düşünüyorum .
Aysgl_clk12 Beraninannesii 120 cc mi içiyor canım kaç saatte bir besliyorsun Olabilir belki de zaten diş dönemi onları mahvediyor
ezgiiturkk Seima 2820 doğdu 6 aylıkken 6700dü. İnan kilo derdin olmasın görenler zayıf diyordu şimdi 8e girdik hiç önemsenmiyor boş yere başlarda moralimi bozuyorlardı