Busra9290 Kızlar cok utanıyorum ama direksıyonda 4. hakkımda da gecemedım dosyam yandı.Rezıl oldugumamı yanıyım parama mı.Tamamen panık atak olusumdan gecemıyorum.boyle bı durum basına gelen oldu mu nasıl oluyo bundann sonrası bılen var mı?
Ronron Busra9290 kader arkadaşım 😀bende aynı durumu yaşadım 3 yıl önce ve halada ehliyet diyince utanıyorum kendimden ama üzmeyin kendinizi kimseyi takmayın kısmet değilmiş diyin 4hakım yandıktan sonra tekrar bi dosya açmadım utandım ve korktum çünkü
Busra9290 Ronron sorma valla saka gıbı bı durum.Herkese bı de kursa yazıldıgımı soylemıstım.Nasıl ehlıyetım yok derım cok utanıyrm:( yenı dosyayı farklı kurstan acabılıyomuyuz acaba
Ronron Busra9290 hayır aynı kurstan açman lazım farklı kurs olmuyo bide ozaman ekstra 1000lirada istemişlerdi. Benim cesaretim ve hevesim kırırmıştı ama anlıyorum seni banada şaka gbi geliyordu zor bi durum ve dünyann parasınıda vermiştim ozaman hem rezil oldum hemde paramdan oldum
Busra9290 Ronron off aynı ınsanları tekrar gormek ıstemıyorum ama ehlıyette lazım o kadar ugrastık hevesı kırılıyo ınsanın ozguvenım kalmadı
Ronron Busra9290 lazım oluyo evet ama tekrar kalmaktan kokryo insan heves gidiyo benim piskolijim bzlmştı😀