Elmsnghn Yarın 12 günlük olacagiz inşallah hala göbek bağımız düşmedi. Herhangi bir bakım vs yapmıyorum. Düştükten sonra yapmam gereken bakım var mı ?
Olimbonii Elmsnghn hayir yok sadece dustan sonra bebek pudrasi surebilirsiniz hem sekli guzel oluyo hemde kuru saklıyor bizimde gobek bagimiz 14.gunde düşmüştü
BihterZiyagil_ Elmsnghn eczaneden solüsyon alabilirsiniz çabuk kurutur. Yada 80 derece kolonya kullanabilirsiniz varsa
NoOne Elmsnghn düştükten 2 gün sonra banyo yaptırmıştım ve bezinin ön kısmını sürekli katlı kullandım. ben herhangi bir şey kullanmadım ve bi sıkıntı olmadı göbek deliğinin görüntüsü de gayet güzel duruyor eğer iltihaplanma vs olmazsa bi şey kullanma bence
Olimbonii Kizannesi47_ Ben kullandim gobegi cok guzel oldu valla bilemiyorum kullanmasam önermem ama tabi siz bilirsiniz 🤷🏻♀️
Kizannesi47_ Olimbonii doğrudur bana da dediler duştan sonra kuruması açısından da böyle diyende var pudra iyi değil diyende var insan ne yapacağını bilemiyo 😂😂
Olimbonii Kizannesi47_ aslinda oranin kuru kalmasi gerekiyor dustukten sonra o yüzden sadece dustan sonra pudraliyodum ama cidden gobek sekli cok guzel oldu bazi bebeklerin gobekleri disari dogru oluyo bazisi genis kaliyo deligi ama pudrayla gercekten de sekli guzel oldu 🤷🏻♀️😂