Gurbettt34 Kızlar yenidoğan bebek kansızlık var vücudu kan üretmiyor malesef kan veriliyor 31 haftalık doğdu 55 gündür yoğunbakımda başına gelen var mı küçük olduğu için üretmeyebilirmiş çoğu tahliller temiz genetik hastalık bakılacak falan
Kayramerve Gurbettt34 Sizin böyle bi sorununuz var mıydı hamileyken? Yoksa erken doğduğu için mi? Çok geçmiş olsun🙏🏻
Cnsu16 Gurbettt34 benim bebeğimde de vardı doğduğunda 10 gün yoğun bakımda kaldı bol bol emzirmen gerekiyor dediler düşerse kan değeri kan verilecekti. Ama düşmedi sabit kaldı şimdi 9 aylık kanı gayet yerinde.
Gurbettt34 Kayramerve Benim değil canım yeğenim için sordum. Hamilelikte de kansızlık oluştu yengemin göbeğinden bebeğe kan verildi ilk çocukta da bu sefer çok bekletip riske atmak istemediler 32 haftada aldılar halâ bebişimiz kendi kanını üretemiyor
Cnsu16 Hepsi bizde de vardı tıkanma oluyordu ama bi şekilde sütü bol almasına gayret ediyordum anne sütü baya fayda ediyor gerçekten sizde kan yapıcı şeyler yerseniz daha iyi olur geçiyor hepsi tedirgin olmayın😊