Ormanmeyveli Kızlar bebeğim pipisine kadar kaka yapıyor. Hemen yıkıyorum ama enfeksiyon kapabilir mi? Öneriniz var mı?
asiltonunmommysi Ormanmeyveli kaka dışında da kapabilir yani ona yapacak şey temiz tutmak başka bir çare düşünemedim
alonee Ormanmeyveli ben her büyük tuvaletinde yıkıyorum güzelce kurulayıp kremliyorum bişey olacağını zannetmem
Habibe08 Nadirde olsa oluyodur herkese merak etme yika temizle enfeksiyon kapcagi varsa illa o kadar kaka yapmasina gerek kalmadanda bi sekilde kapiyolar o kadar düşünme 🙂
Ozlemtrh Öyle durumlarda ıslak mendille silmek yerine yıkamak gerek yani bizim doktorumuz öyle önermişti 👍
Poyrazin_annesii 9 aylık oglum pipisine hc gelmedı ama zannetmıyrm bısey olcagını temızleyıp krem sürünce
Gazmoms Benimki de pipiye kadar kaka yapıyor son zmaanlar ve yni sünnet oldu hmen yıkıyorum ılık suyla İnşallah kapmazlar
Agaclargibi Sünnetliyse daha enfeksiyona yatkın oluyor kolay kapabilir çünkü dış deri yüzeyi yok ben oğlumu her kakasında -(geceleri hariç)- poposunu yıkıyorum pipisi de dahil.. Hiç enfeksiyon sorunumuz olmadı 1 aylık sünnetli