Nazlinci Kizlar bebeklilerinizi ne zaman yürütece koydunuz? Ve ne zaman çözdüler yürüteci? Bugün hızımı oturtulmama pek anlamadı yaa
Cocolingo Nazlinci 8. Ayda koydum yürüsün diye değil kısa süreliğine alanını kısıtlayıp işimi halledebilmek için, en azından desteksiz oturuyor olması gerek koymak için
[silindi] Nazlinci 8 aylıkken arkadaşımda denemiştim bir kaç kere hiç sevmedi ve hiç yürümedi inmek istedi hiç kullanmadk o yüzden.
Denizanasi92 Nazlinci hemen anlamaz canım bir kaç güne anlar veya 1 hafta ben 7.ayda koymustum. Aynı şekilde yürümesi için değil de sürekli başka odaya falan gitmek istiyor kucak kucak mahvolduk. Şimdi emekliyor sünnet de oldu koymuyoruz artık pek
Cocolingo Nazlinci ilk koyduğunda hareket ettirmedi 1 hafta sonra ettirdi o bir hafta içinde hep önündeki oyuncaklarla oynadı sadece
Nazlinci [silindi] bu sevdi gibi de hareket etmeyince ondan tedirgin oldum anlamadı daha sanırım ilk denemeydi zaten 😅
Denizanasi92 Nazlinci parmak ucu basmasına sebep oluyor diye önermiyorlar çok uzun süre koymamak lazım
Nazlinci Denizanasi92 tamam canım ilerleyen zamanlarda ilk adım arabası düşünüyoruz zaten. Teşekkür ederim