Minikprenses38 Tekoshi 37 günlüğüz 55 cm 15 yada 20 günlükken 2 numaralı beze geçtik. 3-6 giymeye başladık üstleri tam oluyor ama pijaması biraz büyük oluyor ama idare ediyoruz🤭
Tekoshi Elf123 fransadayım ben, kıyafetlerini kaliteli bulduğum ve indirimli aldığım bi mağaza var, tecrübe ettiğim kadarıyla onların kalıpları da dar, şimdi kızım kucağımda olduğu için daha kolay alışveriş yaparım diye düşünüyorum 😊
oglumubeklerken Tekoshi her markanın bedenleri kalıpları farklı oluyor genelde kıyafette. Benim oğlum büyüdü artık 1 yaşına girmek üzere ama ilk zamanlar sizin bebeğiniz kadarken falan ben hep 0-3 Ay giydirdim diye hatırlıyorum. Oğlum Aralık doğumlu kış bitimine kadar mart nisan sonuna kadar ebebek marka 3 Ay sweat leri giydi mesela. Yazlık kıyafetleri hep 9 aylıktı. Şu an 11 Ay 9 günlük bazı 9-12 Ay olan kıyafetleri oluyor bazıları kısa kalmaya başladı tamamen kalıp ile alakalı. Bez konusuna gelince inşallah 1 numara fazla stok yapmamışsınızdır çünkü uzun süre kullanılmıyor bence. Ben sleepy kullanıyorum 1 numara bez 3 paket kullandım diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam eğer, pakette 40 tane vardı toplam 120 adet bez zaten ilk günler sürekli kaka yapıp alt değiştirdiğimiz için maksimum 15 20 gün kullanmışımdır 1 numarayı sonra 2 numaraya geçtim. Şu an 10 kilodan fazla olmuştur herhalde 4 kullanıyorum ama elimdekiler bitince 4 5 gün sonra falan 5 numaraya geçicem. Bezlerin de kalıpları hepsi birbirinden farklı oluyor ve üstlerinde yazan kilo aralıkları genellikle %100 doğru değil.
Fatima_agaliyeva Tekoshi daha 23 gunluk sanirim bebeginiz, o yuzden daha 2,3 hafta 2 numara bez olur ona gore alin bence. Yani cok buyuk kiyafetlere gerek yok ayinan biraz buyuk olsa yeter cokda buyuk olunca emanet gibi duruyor bebeklerde.
Tekoshi Elifinilki evet ya alt pijamasını çıkarınca hemen susuyor yavrum ya altının açılmasını seviyor ya da pijamalar rahatsız ediyor çıkınca rahatlıyor, bilmiyorum