findiginannesi_ Kızlar bi uygulama var eğer indirip başkasına da indirmesini sağlayana 11 TL geliyor video izledikçe de para geliyor size uygulama sadede android için geçerli .
NoThing2Lose findiginannesi_ giden sarjı yani elektriği ve interneti düşünürsek hiçte kazanç saglamiyor.videolarin çoğu çok uzun
Hellomoto findiginannesi_ böyle şeylere güvenmiyorum zaman kaybı vidyo bitmesini beklersin sürekli. Görüyorum.burda çok aktifsin instagramda güzel paylaşımlar yapıp takipcini çoğalt sonra link paylaşarak para kazan herkes böyle yapıyor şimdi.
findiginannesi_ Ayselmiros Bende dolandırıldım canım .ama başka siteden para yatırıyorduk .600 TL miz gitti allahtan çok gitmedi
findiginannesi_ NoThing2Lose Benim telefonum iPhone olduğu için uygulamayı kardeşime indirdim o yapıyor 🤷♀️
findiginannesi_ Hellomoto Telefonumda en çok vakit geçirdiğim yer burası .ama hesabımı büyütme niyetinde değilim 😩
Ayselmiros Egeninannesi_11 para yatırıyorsun ne kadar yatırırsan o kadar çok kazanıyosun ben 2 bin yatırdım uygulama silindi gitti yani param