Sontvbukucu Okuyanbiranne durumla alakası yok doğum yapan herkes aile sosyal hizmetlere doğum parasi için başvurup alabiliyor.
KubraKaranKaya Okuyanbiranne hayır doğum yapan herkes başvuruyor oraya. Maddi duruma bakmıyorlar. Birde belediyenize gidin doğum yaptım diyin bebeğin tcni alıp bebek bakım çantası hediye ediyorlar herkese
KubraKaranKaya zkaradeniz0426 süt parası için başvuru yapmadım ben doğum yaptığım hastane sisteme direkt işlemiş kendisi yattı hesaba . E devlette işgöremezlik ödemesi görme bölümünde yazıyordu süt izni diye
Damlatugce zkaradeniz0426 çalışan anne değilseniz SGK üzerinden sigortalı kim çalışıyorsa örneğin eşiniz ona yatıyor aynı şekilde başvuru yapılması gerekiyor SGK ya
plakayerli Damlatugce ben memurum, ilk çocuğum işgöremezlik ödemesine bakınca bir şey çıkmıyor. Benim de bir yere başvuru yapmam gerekiyor mu
Lavinyaa1 sadeturkvatandasi dolap kuruluğunu ayarlayıp, hepsi bir aradayı seçince kupkuru çıkıyor mu? kaç saat kurutuyor?
sadeturkvatandasi Lavinyaa1 evet kuru çıkıyor genelde bazen çok hafif bir ne oluyor ama rahatsız edecek kadar değil kaldırabiliyorum dolaba o şekilde de, ortalama 1,5 saatte kurutuyor.
Arenmomm ervakusunannesi doğum yaptıktan ne kadar süre sonra yatıyor acaba benim 5 ay oldu e devletten baktığımda hala ödeme aşamasında yazıyor
Budiss_Moms Arenmomm bankaya gönderildi yazıyorsa yatmıştır. Ptt ye gidip sorun hem rapor parası hem doğum parası yatmıştır yani
Jaleoyku Lavinyaa1 süt parası emzirme parası olarak geçiyor ve hastane başvuruyor. Sgkya gitmeden ilk 170i arayarak bilgi alabilirsiniz ne yapılmış diye. Onlar sistemden hallediyorlar.
Ecekusu Eşim doğum yardımı parasına başvuru yaptı eşimde değilde benim e devlette göründü ödeme aşamasında yazıyor baktığımda yatırılmış mı oluyor. Anlamadım ptt ye gitmedim daha bilgisi olan var mı
Elfvli Lavinyaa1 sut parası herkese yatar sizin sgk niz yoksa sgk li babaya yatıyor. Doğum parası yani çocuk başına para için sizin gidip aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvurmanız lazım. E devletten oluyor mu bilmiyorum ama biz gidip kuruma bizzat basvuru yapmıştık. Esim gitmişti.
Elfvli Vera1810 emzirme ödeneği eğer anne sgk li değilse sgk li olan babaya yatar. Sadece sgk li anneler değil.
Vera1810 Elfvli bizim olmadı canım devlet memuruna yokmus para bugun aradık 170 i oyle dedıler. Alacak olanlarınkini hastane bildiriyormuş