minikbabyy 9 aylık kızım öksürdüğü için sağlık ocağına götürdüm aile hekimi iburamin zero verdi ama prospektüs ünde 2 yaş altı çocuklara verilmez yazıyor. Yani doktor verdiyse vardır bi bildiği ama bi tedirgin oldum yinede
Denizanasi92 minikbabyy benim de oğlum 9 aylık bizde ateş ve öksürük için çocuk doktoruna gittik onu verdi yalnız çok uyuttu çocuğu ben ertesi günü vermedim bi daha
minikbabyy Denizanasi92 ay benimde kızımın gözleri kapanıp duruyor durup dururken ondan mı acaba😂 bende hiç uyumayan bebeğe ne olsu böyle diyorum
Denizanasi92 minikbabyy evet o yapıypr yalnız gece de verdim gece işe yaramadı skdkfmd ertesi günü vermedim artık
Dln33 minikbabyy bence vermeyin çünkü aile hekimleri yazıyor bunu çokta dikkate almıyor 10 aylık kızım hastayken bende götürdüm aynı şekilde ibraminzero verdi bende 2 yaş altı için kullanılamaz diyince doktorumuza danıştim asla kullanmami söyledi sadece calpol ve pedifen önerdi bu yaş gurubuna yinede siz bilirsiniz
Minikmucizemiz1301 Dln33 nekadar farklı bu çocuk doktorlarının düsunceleri kimine göre evet kimine göre hayir kafamız karışıyor anlamakta mümkün değil neredeyse bizede cocuk doktoru yazdı onun dışında 2 farklı doktorda onaylamıştı🤷🏻♀️
Minikmucizemiz1301 minikbabyy bizde 10 aylıkken vermislerdi cocuk doktoru yazmisti hatta ama öksürüğe faydası bizde olmadi 4 gün denedim tadi kötü olduğu için bebegim yarısını tükürüyor bende 4 günden sonra daha fazla zorlamadım vermedim onun yerine cam kozalak macunu kullandık 2 güne gecti öksürük
_YanakReisinAnnesii minikbabyy kullanmayın , var olan semptomlara hicbir etkisi yok bu tarz ilaçların , grip-soğuk algınlığı ilaçları fakat var olan gribi iyileştirmez sadece ağrı kesermiş ve son zamanlar da birçoğu doktordan da havaleye zemin hazırladığını duyuyorum
yorgunbeybi minikbabyy evet kullandık merak etme bsy olmaz etkili bi surup sanirim ben 6 aylıkken vermistim hala da kullaniriz hasta oldugunda
Mavi2725 minikbabyy ilaç kullanmadan önce kafanıza takılan bir konu varsa güncel anne instagram hesabına bakabilirsiniz. Soguk algınlığı ilaçlarının 2 yaştan önce kullanımı ciddi risk taşıyor. En basiti havale tetikliyor. Benim oğlum 10 aylıkken havale geçirdi ve kullanmamızın yasak olduğu ilaçların en basında iburamin var