YILDIRIM_RUKIYE Bebeğim 3 aylık oldu ama meme tutmak istemiyor zorla veriyorum, sanki biraz zayıfladı sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum ne yapmalıyım 🥺
Nazlinci YILDIRIM_RUKIYE meme reddi yaşıyorsunuz muhtemelen suan. Ayakta pilates topunda uyuklar vakit emzirin :( çok zor bizim 3 aydır red var
Dilruba_1 Kilosuna da baktırın ben de emiyor sanıyordum ya süt az geldi ya da emmedi zaten hiç emmeyi seven bir bebek de olmadı sonra emzirmedim sağarak verdim ama sık sık tarttırın derim önlem alırsınız ona göre
YILDIRIM_RUKIYE Gozdebagay 1 ay öncesine kadar 3 4 defa dolu bez alıyordum ama şimdi günde 2 defa anca alıyorum o kadar dolu dolu da değil
YILDIRIM_RUKIYE Nazlinci önce sol memeyi istemedi şimdi sağ memeyi istemiyor ben zorluyorum daha çok küçük anne sütünden başka birşey vermek istemiyorum
Gozdebagay YILDIRIM_RUKIYE canım benim karnının doyduğunu günde 5-6 dolu cisli bezle anlarsın. Seninki az çiş yapıyorsa doymuyordur. Yazık etme uzaklığa anne sütü alabildiği kadar alsın ama mama ver. Aç kalmasın yazık yavrucak. Benim kızımda hem meme hem mama içiyor. Mühim olan karnı doysun.
Nazlinci YILDIRIM_RUKIYE öyle canım bi şekilde doyuracaksın ya. Bizim doktor çok acıksın bırak dedi başka türlü düzelmez dedi. Ben açılmasına müsade ermedim galiba