Esra-07dgn Kızlar bebeğinize hangi mamayi kullaniyorsunuz bebegim 1 bucuk aylık sma kullaniyorum ayriyeten emziriyorumda tuvaletini yaparken zorlanıyor mama verdiğimde sizin önerdiğiniz mama var mi
Linaduygu Esra-07dgn sma bizde de kabızlık yaptı aptamile geçtik bu seferde kakası cıvık ortasını bulamadım bir türlü bende bekliyim şurada
Umutveannesi Esra-07dgn ben doğduğundan beri aptamil kullanıyorum aynı zamanda emiyorda. 7 ay 14 günlük. İlk üç ay gaz problemi yaptı bizde ama değiştirmedim ben mamayı. Kabız veya ishal durumu olmadı hiç
Berfinbektasss Esra-07dgn aptamil kullanıyorum benim bebeğim de de aynı sorun oldu mamayı tam öğütemediği için yaparmış şuan alıştı rahatça yapıyor. Ama tabi çok mama değiştirdim öyle olunca en sonunda aptamil de kaldım
Esra-07dgn Linaduygu ya ne bilim bazen emmek istemiyor gaz sorunu var bizdede karnı aç biliyorum o durumda mama vermek istiyorum doysun diye hippiyide önerdiler bana degistircem kararsız kaldım golden goat bir arkadaşım önerdi mesela
Esra-07dgn Ruzgarsmom1 doktorlar diyor hem anne sütü hem mama ayni anda içince oluyor diye ama ben genelde emziriyorum günde 1 kere mama vermeye çalışıyorum onuda verince zaten burnumda getiriyor bebelac aklimda kalsin
karelmomyy Esra-07dgn bebeğime ilk ay aptamil kullandım çok gaz ve kabızlık yaptı, sonra bebelac gold a geçtim fermantasyon özelligi var ve probiyotik içinde olduğu için bize faydalı oldu bebeğim kakasını yaparken zorlanmıyor artık tavsiye ederim