Zeyno123 Kızlar bime ve A101e katlanabilir yatak geliyo alıp kullanan varmı acaba kalitesi falan nasıl kullananlar bilgi verebilir mi
Mstfaslhnalprsln12 Zeyno123 biz şoktan almıştık katlanır yatk değil ama tek kişilik bi yatak gelmişti onu alfık biz oğluma
Msgranger Zeyno123 şoktan aldık 2 sene önce katlanır olandan. Çok aman aman bişey beklemeyin misafir falan gelince kurtarıcı oluyor. Onun dışında sürekli yatan biri olursa çok fazla dayanıklı değil yayları aşırı rahatsız ediyor bi zamandan sonra
Zeyno123 Mstfaslhnalprsln12 bende kızım için istiyorum büyüyen beşiği var onu bozmak istiyorum o yüzden şimdilik idarelik onu almayı düşünüyorum yarın öbür gün daha kalitelisini alıp onu kullanır
Zeyno123 Msgranger ben kızım için istiyorum sürekli yaticak tabi üstünde ama idarelik almayı düşünüyorum ondan sormak istedim trendyoldada hep yaylı yataklar yaylı tercih etmiyorum tabiki
Mstfaslhnalprsln12 Zeyno123 fiyatına göre kaliteli ilerleyen zamanlarda da daha iyisini alırım diye bunu tercih ettim ranzamız vardı onun için aldım ben memnun kaldım