Alse35 Beraninannesii dünden tavuk pilav var çok seviyoruz sokak lezzetleri gibi malum 30tl den aşağı olmadığı için artık evde yapıyoruz 😂 bi gün önceden karnabahar graten var bugün de yoğurt çorbasına niyetlendim bakalım 😇
beyzakaya7949 Beraninannesii karnıyarık yaptım daha fırına atmadım ama önden hazır olsun dedim yanına da pilav😋
hunilimomm Beraninannesii büyük kızım tavuk makarna istedi 😂 eğer küçüğüm uyursa onu yapicam yoğurt yanına tursu
Balkizinannesitugce Beraninannesii lahmacun mercimek çorbası salata soğan salata ayran kızıma pilav ciğer kavun salata ayran
Kplnnn Airfryerda tavuk baget ve patates, pilav, salata, ayran. Oğluma da tavuğu haşlıyorum pilavdan da yer🤩
Cihangirberna Beraninannesii dünden kuru ve pilav oğluma domates çorbası bizede brokoli haşladim yanına
Huzur_kokulumevlat Beraninannesii kanat tavuk aldım kızarttım patates kızarttım bulgur pilavı mercimek çorbası yoğurt salata turşu 😍🤗
Deletedmom_23 Beraninannesii Ezogelin Patates kızartması soğan halkası şnitzel salçalı spagetti ve sos bombardımanı😁
mucizem3006 Beraninannesii patates yemeği yaptım dünden de annemden lahana sarması getirmiştim turşu yoğurt bugünü kapatırız 😂
UraSsmom Beraninannesii Bulgur pilavı ezogelin çorba bide etli patates yemeği var çok bile 😂 Yanına bi salata bi yoğurt koyarım.