Zeyneppppce Düğün için elbise arıyorum kapalı değilim ama kışa uygun bir ürün düşünüyorum. Tercihen Bursa elden almaya uygun olmalı çünkü düğün bu hafta kargo yetişmeme riski var 🙏🥰
theanalikko Zeyneppppce abiye tarzı mı arıyorsunuz? Bide nerde oturuyorsunuz? Bende bir sürü elbise var ücretsiz de verebilirim giyer verirsiniz geri 😊
Mmc_sirin Zeyneppppce saten balik modelim var daha once atmistim kisa modelimde var aslinda ama @dmmc dolap hesabim hepsi burda fiyatlari uygun begendiginz varsa daha yardimci olurumm.
Zeyneppppce Daha önce de post açmıştım ancak düşündüğüm tarzda bulamamistim. M veya l beden olacak. Kollar tül dantel balon veya kapalı da olabilir sorun değil ama balık model düşün mu daha çok dökümlu bir model arıyorum.
Zeyneppppce 290818 dolap ve diğer uygulamalardan baktım ancak pek bulamadım. Bir de alsam da kargolar geç gelirse diye riske giremiyorum. Kötü çıkıp iade süreçleri de cabası en azından elden görüp almam daha güvenli olur düğün bu hafta çünkü
Zeyneppppce theanalikko yaa düşünceniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Yani eşimin kuzeninin düğünü. Güzel bir ürün arıyorum özelden atabilir misiniz gorselleri merak ettim 🥰🙏 ücretsiz değil de yine bir fiyat ile konuşuruz öyle kabul edemem 🥰🙏
Zeyneppppce Mmc_sirin bursada misiniz tabi inceleyeyim yalnız balık düşünmüyorum pek yakışmıyor bana 🙏
Stardust1 Zeyneppppce Ben Bursadayım dolapta bir çok ürünüm var bakabilirsiniz beğendikleriniz olursa yardımcı olurum 🌸 dolap hesabım : ozgeozgen