gltkntugce 29 günlük bebeğim hep memede kalmak istiyor orada uyuyor başka yere bırakınca hemen uyanıp ağlamaya başlıyor günlerdir uyumadık ne yapacağımızı da bilmiyoruz gün içinde hiç bir işimi yapamaz oldum yaşayan var mı bu durumu önerisi olan?
twinboymama gltkntugce ikizlerm de öyleydi memeyi hiç kapatmıyordum nerdeyse 🤦🏽♀️ en güvende hissettiği yer orası o yüzden yenidoğanda bu çok normal karşılanıyor. düzen için, alışkanlıklar için henüz çok erken
rivrivyapma gltkntugce aynı gün doğum yapmışız aynı şeyleri yaşıyoruz acaba ben mi yazdım postu diye adımı kontrol ettim o derece sabredip yavruma sarılıyorum her şey düzelecek diye telkin ediyorum yapacak hiçbir şey yok
Happymomnes gltkntugce Benimde aynı 41 günlüğüz 🥴 nasıl düzelicek bilmiyorum. Yalancı meme emiyyor mu
twinboymama gltkntugce bizde düzelme yok memeler iflas etmedi daha 😎 ama 2. ayda artık gece gündüz ayrımı da oluyor biraz daha rahatlarsın
gltkntugce duruguzel bizimkine özel bir durum değil o zaman sevindim acaba bizimkinde mi bir sıkıntı var diye düşünmeye başlamıştık
Sekerbadem 2 aylık bebegim var.ben de memede uysun istiyorum ama o emip bırakıyor:( herkesin istegi baska:) emzik verdiğimiz için onu arıyor
Happymomnes Sekerbadem inanın cok zor memeden yatağa bırakrığınızda hemen gözleri açılıyor ağlıyor. Yalancı memeye nasıl alıştıdınız
Happymomnes gltkntugce benimkide or alıyor aldımıda 30 sn emiyor atıyor. Nasıl alıştırıcam bilmiyorum. Yalancı meme olmazsa hep benim mememde olmak istiyor.
Balbebek17 Happymomnes benimde 1 ay13 günlük bebeğim emziği ağzına verdikten sonra parmağınızla emziği destekler gibi yapıp yavaş yavaş işaret parmağınızla bir süre pıt pıt vurun dokunur gibi 2 güne alışıyolar emzirdikten sonra tok karnına verin meme reddide yaşamazsınız