Redsparrow Kızlar bebeğim 16 aylık 1 haftadır uyku saatleri değişti. Gece 2-3 den önce uyumuyo sabah da 12yi buluyo kalkması öğle uykusuna saat 5de yatiyo uyutmamaya calisiyorum emerken dalıyo😔 beni çok yormaya başladı geç uyuması ne yapmam lazım sizce??
Ecrin4161 Redsparrow şuan aynısını yaşıyorum 8 9 gün oldu 16 haftalığa gidiyoruz bizde birde uykusu geldimi çok ağlıyor durmuyor hiç kucakta bile geç yatıyor ya cıldırıyor sabah uyandırmaya çalışıyorum yine ağlıyor mecbur uyuyor memede uyumak istiyor bazen :(
Ozlem2904 Redsparrow çok geç kalkıyor ondan sabah uyanma saatini 1 saat 1 saat erkene alın çok yormadan uyku saatleride one cekilecektir
duruguzel Redsparrow tek seferde değil kademeli olarak uyandır canım. Örneğin 12 uyanıyorsa 11.45te uyandır. Sonraki gün 11.30da böyle böyle erkene al saatini. Baktın bazı saatlere direnç gösteriyor örneğin 10.30a direnç gösterdi 2 3 gün 11de kaldır sonraki gün yine 10.45. Yani erken geldiği saatlerde bi önceki günün saatinden devam et. Gündüz bu kadar geç uyandığı sürece gece uykusunu erkene çekemezsin