HEY03D hkaf2580 ben e bebekten baby plus aldım çok memnunum lansinoh almak istiyordum ama maddi olarak imkanım olmadı. Yorumları çok güzel diye aldım çok memnunum. Çiftli ve elektrikli. 5 sağım ve 2 masaj modu var tek dikkat etmek gereken içindeki küçük valf dahil tüm aparatlarını tam takmak. Yoksa çekmiyor
Elika00 hkaf2580 giyilebilir göğüs pompası al canım hepsiburadada var en iyisi o. Bende lansinoh var memnun değilim bi de sağım yaparken en az 20 dakika kaybediyorsun giyilebilir göğüs pompası alırsan işini gücünü yaparken bile sağarsın sütyen gibi takıyosun o sağıyo
Alesta Ben lansinohun elektrikli pompasını kullanıyorum. İş yerimde de sağım yapacağım için elektrikli benğm için daha uygun. Manuel olarak da bir ara sütüm birinden emerken diğerinden akıyor diye mochi muadili kullandım ondan da memnundum.
Dildarhatun Elektrikli olanlar elbette daha iyi olabilir ama o kadar paraya değer mi ? Ben değmez diye düşünüp Mochi almıştım. Çok beğendim, gayrete işimi gördü. Bir bakabilirsiniz
Senabek Lansinoh elektrikli aldim simdilik memnum. Alanlar 4 ay sonra bozuldugunu soyluyor ama bakalim kismet En pahalisi ve iyisi mandela. Avent onerende cok olmustu ben alirken