Minkpndam Günaydın kızlar iki gecedir gecenin belli bir saatinde kızım bağıra bağıra ağlıyor ama böyle bi ağlama yok hiç böyle ağladığını görmedim ben 14 aylık bu arada psikolojim bozuldu korkuyorum bir şey mi oldu kızıma diye 😭
thecamellia Minkpndam kızım 13 aylık bu ara geceleri uyanıp ağlıyor dişlerden dolayıdır diye düşünüyorum
Askimizinmeyveleri Minkpndam benim büyük kızımdada oluyordu uyku terörü diyorlar sanırım bir süre biz yaşadık onu ve ağlarken gözü hiç birşey görmezdi kendisi sakinlerdi uykuya öyle geçerdi
Mizmizmyrtle Minkpndam 14.5 aylık 2 gecedir gece yarısı kalkıp bağırıyor ağlıyor ama nasıl ağlamak çığlık ata ata duyan sosyal hizmetleri arar bu çocuğa işkence yapıyorlar diye öyle ağlamak susturamıyorum yanıma alıyorum gezdiriyorum vs bu sefer uykusu açılıyor sabahlar olmasın iki gündür zombi gibi geziyorum
Minkpndam Mizmizmyrtle gezdirmedim hiç yanıma alıyorum ama asla susmuyor sonra belli bi süreden sonra kendisi susuyor memede bile susmuyor
Askimizinmeyveleri Minkpndam çünkü seni duymuyor bile tek yapıcağın sakinleşmesini beklemek kendiside fakında olmuyor
Mizmizmyrtle Minkpndam dişleri vuruyor diye düşünüyorum ben azıları çıkarttı onları çektik kaç gece gerçi de köpek dişleri mi acaba ne zaman çıkıyor onlarda bilmiyorum ama ya da atak falan varsa bu aylarda 🤷🏻♀️
Minkpndam Mizmizmyrtle biz sadece kesici dişleri çıkardık diş etleri şişmiş ama hiç böyle yapmazdı dişte bir kaç kez uyanır memede sakinleşirdi şuan sakinleşmiyor ve bir kez uyanıyor
Minkpndam Askimizinmeyveleri yaa çok üzülüyorum ve korkuyorum dün yeterr diye biraz sesimi yükselttim aşırı yorgundum tam daldım ağladı çok sinirlendim şuan çok vicdan azabı çekiyorum