35izmir Zeyzey67 bnce çok abartma canım zaten bebekli insan çok şey yapamaz valla en basiti tavuklu pilav yoğurt yeter bnce
Zeliha27mira Zeyzey67 Bebeğiniz uslu duruyorsa hazır yufkadan fırında soslu sigara böreği yada gül böreği yapın patatesli çok güzel oluyor yanına garnitürlü makarna salatası çok kolay yanına da mercimek köftesi yada kısır yapabilirsiniz tatlı olarak da irmik helvası yeterli bence.
Sgma Zeyzey67 güzel bir kek Vedenik poğaçası çok lezzetli oluyor hem de kolay Birde salata çeşiti bence yeterli
Zeyzey67 35izmir ama 3 aylık olucak bebeğim nerdeyse geç gelickler yani kırklı fln deglm çay satinede tavuklu pilav yoğurt olur mu bilemediğim Yani genede teşekkür ederm
HEY03D Zeyzey67 tatlı olarak etimek tatlısı benim kolayıma geliyor. Önceden annem sarma sardı bende börek yapıp buzluğa attım misafir gelince pişiriveriyorum çok kolay oluyor. Bir kaç gün önceden bu şekilde hazırlayıp misafir geleceği gün pişirebilirsiniz 😇
Minnakkk Zeyzey67 kısır yufka dan herhangi bi cesit borek Bi de Kıbrıs tatlısı gelin pastası tarzı bişeyler tatlı tamamdır mis 😀 börek yapmayıp kendiniz mayalı pogaca da yapabilirsiniz daha doyurucu olur
cansuyagmur Tek çeşit şetbetli tatlı yapın bence. Kalburabastı misal. Yeter. Benim misafir gelecekse eskiden pratik pratik bir sürü çeşit yapardım. Şimdi tek çeşit şerbetli tatlı yapıp herlesr ikişer tane koyuyorum oluyor.
okuyor Zeyzey67 kısır ya da Rus salatası ya da tavuklu makarna salatasi, kek, dereotulu poğaça ya da çörekotlu kurabiye