Nazli0242 Lohusalığım bitti 3 gün sonra adet oldum bu iyi bir şey mi çünkü aylar sonra adet olanlar var ben öyle olmadım hemen oldum 🤔
Yazannesi1 Nazli0242 Bende lohusalıktan 4 gün sonra adet olmuştum. Doğumdan 44 gün sonra yani. İlk 6 ay bir ay oldum bir ay olmadım sonrada düzene girmişti.
Show_must_go_on Nazli0242 2 gün sonra bende adet gördüm kızım 9 aylık olucak meredeyse hala düzenli her ay görüyorum normal yani
Eymenkuzusu Nazli0242 ben de oyle adet oldum halen daha duzenli bir sekil de olurum. Bir arkadasim mesela 1 yil boyunca olmamisti
Mirosumm8895 Nazli0242 benim ilk kızımda 40 bitti 1gafta sonra adet oldum ama emziremedim hastanede biberon verildi oradan sagarak devam ettim emmiyordu. Bu kizimda 6 ay sonra adet oldum iki doğum sonrası bile farklı oluyor
Asldrk Nazli0242 Bebeğim 2 aylıkken oldum adet günümle bir bitti uzun sürmedi ama yoğun bi şekilde oldum emziren arkadaşlarım var onlar daha olmadı benim sütüm az bebeğim emmiyor sagıp veriyorum da ondan oldum diye düşünüyordum
Gamze40gamze Kizlar benim gecen ay ilk adetimi oldum bu ay olmafim tam gunu bugun varmi boyle olan hamile olmaktan korkuyorum emziriyorum bu arada
kahvesever93 Nazli0242 Ben lohusalıkta 25 gün oldum. Sonra olmadım yani eylül 17 sinde bitmişti. Sonra ilk defa dün oldum
Sebusebu Nazli0242 bende 40 bitince 1 hafta içinde olmuştum. 6. Aya kadar emzirdim. Kızım 8 aylıkken hamile kaldıgımı öğrendim. Dikkat et 😇