benanneoldumm Tam yorum yapacağım reklam yüzünden başa sarıyor 1 dakika da üç reklam arka arkaya çıkması nedir ya sıktı artıkkk. Uygulamayı kullanmaktan bezer hale geldim
Nazlican benanneoldumm Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz
Duyulurum benanneoldumm 2-3 dakikada bir reklam geliyor forumu kullanmak imkansız. Ben mail attım umarım çözülür sorun
Nazlican Ruzgarsmom1 Reklamlar googla tarafından otomatik olarak oynatılıyor. Haffuse medya sesini kısmadığınız zamanlarda reklamlar sesli oynatılmaktadır. Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için müdahale edilememektedir. Keyifli forumlar
Haffuse Ya reklamlardan yasa hadi sikayetim yok, para kazanmaniz lasim vs de… Allah askina, su reklamlari sessiz olanini tercih edin… Birden bir bagiriyor reklam, gece kizimi tam uyutacakken sıçrıyor… Bir ara ne guzel bu sorun yoktu,
Haffuse Nazlican onu biliyorum, elbetteki ki🤣 Ama forma girerken her defasinda medya ssini kisitim mi acaba diye dusnemiyoruz… Maden oyle, forma girerken dikkat uyarisi koyun bari… “Medya sesini kisin cocuklarinz uyanmasin” Ciddiyim, eger bunu yaparsaniz benim zerre sikayetim kalmaz🤗
Ruzgarsmom1 Duyulurum işin kötüsü bende saat gözükmüyo bu uygulamaya girince ispatlayacak ss de alamıyorum
Betullyilmaz_ Herkes aynı şeyi söylüyorsa bir sorun vardır demek ki. Aynen bende reklamdan duramıyorum artık
Duyulurum Ruzgarsmom1 bende de saat görünmüyor ama yukarıdan saati indirip hemen görüntü aldim hızlıca. Forum bu şekilde asla kullanılmaz, reklamlar çok çok uzun
Ruzgarsmom1 Duyulurum yukarda okudun mu bize telefonu sessize alırsanız reklam sesi duymazsınız diye açıklama yapıldi😂😂