Ftmnrdgr 2 buçuk aylık bebeğim kulak iltihabı oldu, aynı zamanda aşırı bi gaz sorunumuz var 3 gündür sürekli ağlıyor artık sesi kısıldı ağlamaktan guğurdanamıyor bile. Var mı başına gelen kızlar, naptınız nasıl geçirdiniz yardım edin 😟
Aysenur3440 Ftmnrdgr doktora git damla ve antibiyotik tedavisine basla yoksa cocukta işitme kaybına neden olur ve cektiği agrıda cabası
Nclasl Ftmnrdgr çok g Ftmnrdgr öncelikle çok geçmiş olsun cnm gaz süreci geçici altı aylıkken kesilmişti bu durum bizde gaz masajı öneririm birde gaz damlası doktorun önerdiği ni kullan nurse die bidi kullanmıştım bn intihapta banyoda su kaçırınca olmuştu bizim sende dikkat et damla verdi geçti doktor 💜
Elin34 Ftmnrdgr çok geçmiş olsun ilaçları kullanın eğer doktora gittiyseniz. Ve emzirmeyide siz yatarak yapıyorsanız ayakta oturarak emzirin ve bebeğin kafası biraz dik olacak şeklinde emzirin
Ftmnrdgr Nclasl Çok teşekkür ederim inşallah geçer gaz mahvediyor çocuğu kullanmadığımız damla kalmadı 😟
Nclasl Ftmnrdgr rica ederim cnm bizimde öle ama gaz masajını dene cnm birde kiraz çekirdeği duydum sende duymussundur ısıtıp karnına koyuyosun çorabın içine koyup karnına koyabilirsin hafif ısıtıp 💜gecicek zor ever ama rabbim sana tüm annelere sabırlar kolaylıklar diliyorum💜
Ftmnrdgr Elin34 Çok teşekkür ederim evet gittik ilaç kullanıyoruz, yatarak emzirmiyorum ama başını biraz dik tutmaya dikkat edeceğim tekrar teşekkür ederim 💘