Damymom kırkımız dolduktan sonra inşallah Mevlüt okutmayı düşünüyorum ama kimse yemek yapıp dağıtmaz bu konuda yardımcı olacak kimsem yok pide Ayran tatlı bi de küçük kutularda şeker lokum dağıtmayı düşünüyorum olur mu sizce
Ozge_5555 Damymom bence en iyisi pide ayran tatlı pilav sonradan da lokum yada çikolata dagitirsiniz yemekle hiç uğraşmayın bende mevlüt okutursam bende öyle yapacağım yemekli yapmicam köpük tabaklara koyup sonra çöpe
Ygzmomm Damymom Biz bursalıyız cantık ayran bide lokum dağıtırız tatlı keyfe göre Kemalpaşa koyulabiliyor
oglanannesi11 Damymom poğaça patates salatası mercimek köftesi kek kurabiye yaş pasta yaptırdım sünnet konseptli bu şekilde olacak
Damymom Havvakkk merhaba hayır yaptırmadım doğumda Baskılı çikolata yaptırmıştım ve kutulu lokum dağıttım doğumdan önce hediyelik düşünüyordum ama çok gereksiz gerçekten lokumlardan bile arttı magnet hayli hayli artardı güzel bi masa hazırladım bakmak isterseniz instagram hesabımdan paylaştım hesabımın adı yagmurunkahvesiii