Tbiolt Merhaba arkadaşlar kızım 50 günlük kanguruya başlanabilirmi artık kalça ultrasonunumu beklesem daha çok mu küçük bence daha küçük ama öevremde kullananlar var 1 aylıkken 1 buçuk aylıkken ?
_YanakReisinAnnesii Tbiolt yenidoğan aparatiyla birlikte güvenilir bir markanın kangurusu kullanılabilir , ben solomombaby kullanmıştım
Whatornot Tbiolt ay olarak değil de 4 kg sonrası kullanılabilir yazıyor hem kalça için iyi olmaz mı zaten kalça için bize çift bez takın demişti doktor
Deletedmom_68 Tbiolt ben solomombaby yenidoğan aparatıyla yalan olmasın 15-20 günlüktü başladığımda kalça da bir sıkıntı olmadı 7 aylık hergün takıyorum hala
Tbiolt Ya pek bilgim yok kalça ile ilgili kızım 1 aylıkken 4 buçuk kiloydu şu an 5 olmuştur yada daha yakın
Tbiolt Deletedmom_68 aaa tamam o zaman bende ondan alayım ya bel ve sırt ağrıdı yapıyor mu ? Sezeryan sonrası belim felaket ağrıyor
Gunes789 Kalça ultrasonu çektirdiğimizde daha tam oluşmamış çift bez tak dedi doktor. Kanguru kullanilirmiyim diye sordum. Kısa süreli 15-20dklık kullanımalrda bişey olmaz dedi
esolinn Tbiolt Ben de o civarlarda başladım solomom baby markası. 1 yaşına geldi henüz yürümüyor hala markete falan giderken kullanıyorum 😂
2prematureannesi Tbiolt yenidoğan apartları olsa bile çok erken en az 3. Aydan sonra yenidoğan kullanabilirsiniz ben mamadus markasını 3. Aydan sonra kullandım apartları ile ilk 3 ay önerilmiyor zaten kanguru