kahvekokusuu Bugun ilk kez gündüz uyumadı oğlum hiç de uykusu gelmedi daha erken gündüz uykusunu bırakmak için biliyorum ama uyursa da akşam çok geç yatıyor uykuya da zor dalıyor gece 11-12 saat gündüz 1,5-2,5 saat arası uyuyor normalde çok mu acaba
Zeliha27mira kahvekokusuu Benim kızımda aynı ayda genelde hep uyur gündüz uykusuna ama bugün oda uyumadı 10.30 da kendiliğinden uyudu yorulmasına bağlı enerjisini atamıyor artık evde kış geldi parka vs de gitmiyoruz hafta sonu götürüyorum sadece avm de oyun alanlarına sabah 8.30 9 gibi uyanır öğle uykusu 2-3 ü buluyor bazen.
irva kahvekokusuu Benim oğlum haftaya 25 aylık olcak öğlen yatar 2 saat uyur.Yeğenim de sizinle aynı ayda.O da öğlen uykusunu kesmiş uyumuyormuş hiç 1 aydır.Akşam 8 de yatıyor çocuk.
Busraaadem kahvekokusuu biz 30 aya gircez ama 28 ayin sonunda ayni problemleri yaşadık öğlen uyumak istemiyordu bu sefer aksam 4 5 gibi uyuya kaliyordu bu sefer gece çok geç uyuyordu bu 2 hafta kadar sürdü şimdi çok şükür geri öğlen uykusuna yatiyor uyursan uyaninca sürprizim var diyerek bazen yoksa uyku düzeni çok bozulmuştu
kahvekokusuu Zeliha27mira benim oğlum park sevmiyor zaten ben kış da olsa her gün 1 saat çıkıp yürüyüş yapıyorum oğlumla ama son bi kaç aydır uyku düzeni kalmadi gece 12-1 de yatıyor haliyle öğlen kalkıyor gündüz uykusunu akşam 5-6 da yapınca gece de yine geç yatıyor bugün gündüz uyumadı belki erken uyuruz dedim yok yine uyutamadim😔
Cinarmesutizge Benim oğlum da 28 aylık oda bazen uyumuyor öğle uykusuna ama dediğiniz gibi akşam uykusuna daha çabuk dalıyor.
Zeliha27mira kahvekokusuu Aynı benim kızım ya 🤣🤣 ben öğle uykusunu geç uyuyacaksa uyutmuyorm canım bilerek park sevmeyen bebek mi var kız benim kızım da oğlumda bayılır hergün giderdik yazın eve gelmek istemezdi kızım ama şuan onu alıp hava almak için yürüyüş yapamam tek başıma çünkü birde oğlum var 1.5 yaşında 🥰
kahvekokusuu Zeliha27mira sevmiyor benim oğlum 😂 sallanmaktan zaten nefret eder kaydiraktan da biz zorlayip bi kac kere kaydirdik şimdi tekrar zorlariz diye parka gitsek bile kaydiraklarin yanindan gecmiyor 🤭 tv izlemez tablet telefonla da işi olmaz zaten izletmiyorum ama versem de izlemiyor zaten poposu yere değen hic bir aktiviteden hoslanmiyor paşam 🥰
kahvekokusuu Busraaadem 26. Aydan beri bozuldu aslında cok geç yatıyor da bu sefer de gündüz uykusunu da uyumak istemiyor uyuyunca da uyanmak bilmiyor öğleye kadar 🤦🏼♀️