Helbetyakalayamambeyefendi Bebeğini araç tutan var mı? Arabada kusan,rahatsızlanan? Varsa bu en erken kacinci ayinda ortaya cikar?
zeynepliyakusum Helbetyakalayamambeyefendi en erken ne zamandır bilememde benim kızım gezmeyi sever yolculuğa alışkındır şuanda 26 aylık şimdiye kadar en fazla 2.5 saatlik yola gitmişti.ama geçen sefer hem eşimin iş seyehati vardı hemde küçük bir tatil yapalım dedik molalar vererek ilk defa 8-9 saat civarı bir yolculuğa çıktık ama ilk molamızda kızım yemeği fazla kaçırdı ve yola çıktıktan 40 dk kadar sonra yavrumun ağzından burnundan fışkırdı korkudan ölüyordum çocuğu daha yola çıkarken hasta ettik sandım.sonradan anladık tabii meğer araba tutmuş bizim cadıyı.geri kalan yolu daha sık mola vererek ve daha az yedirerek devam ettik
Zeliff Helbetyakalayamambeyefendi Kızım ek gıdaya geçtikten sonra farkettim tuttuğunu. Yolculuk 1 saati geçince rahatsızlanmaya başlıyor. Baygın baygın bakıp terliyor en sonunda kusuyor. En son memleketten gelirken göbek deliğini yara bandıyla kapattık kusmadan geldi.
Helbetyakalayamambeyefendi zeynepliyakusum 8 aylik kizim 20dklik yolda 3 kez kustu fiskirarak. Cok korktum bende. Acaba araba mi tuttu yoksa rahatsiz mi anlayamadim😶
zeynepliyakusum Helbetyakalayamambeyefendi eğer bizimki gibi midesi doluyken yola çıktıysanız araba tutmuş olabilir yada sallantıdan dolayı olmuş olabilir.daha önce hiç böyle arabayla bir yere gitmemişmiydi
Helbetyakalayamambeyefendi zeynepliyakusum yok midesi dolu degildi. Gittik sehirler arasi bile. İlk kez basimiza geldi boyle bisey
Helbetyakalayamambeyefendi Zeliff ay insallah tutmuyodur benimkini. Cok zor bisey ,caresi de yok😑 Allah yardimciniz olsun
zeynepliyakusum Helbetyakalayamambeyefendi ara ara çocuklarda olur böyle şeyler herhalde ya bende bilemedimki bizimde başımıza ilk defa geldi böyle bişey
Zeliff Helbetyakalayamambeyefendi cidden zor ya. Birde derdini anlatamıyor bebekler yüzüne bakıyorum yol boyu ha kustu ha kusacak diye. Kaç aylık oldu Eylül? Elif 11 aylıkken filan farkettik biz. Gerçi öncesinde uzun yol gitmedik
Helbetyakalayamambeyefendi Zeliff 8 aylik. İnsallah disten falan yapmistir,araba tutuyosa hayati boyunca cekcek yavrum🥺
Zeliff Helbetyakalayamambeyefendi yok kız geçer belki benimde küçükken çok tutarmış şimdi bişey yok ☺️ eğer tutuyorsada yara bandı işimize yaradı bizim Elif normalde arabada hep baygın baygın dururdu geçen Konya’dan gelirken bıcır bıcır geldi.