Damla2317 Merhaba güzel anneler benim oğlum 19 aylık feritin değeri çok düşük çıktı doktorumuz Sidefer önerdi eczacı bana günde 5 damla aç karnına dedi ama internette araştırınca kilo başına 1 damla diyor benim oğlum 14 küsür kilo günde kaç damla vermem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı akşamlar 🙏🥰🌸🌸🌸
expelliarmus Damla2317 canım kilo başına 1 damla şeklinde kullanılıyor benim bebeğim 11 kilo 11 damla veriyorum . Güzel bi damla tadı da güzel biz 4. Aydan beri bunu kullanıyoruz
mrvelfada Damla2317 Biz 6 damlayla başladık aile hekimimizin önerisiyle 4 aylıkken. Şuan kilo başına 11 damla filan veriyorum 1 yaşına girmek üzere oğlum
Htc4504 Merhaba kilosuna göre diyor doktorlar ama yeni basloyorsunuz diye mesela 6, 7 damlayla başlayın git gide artırın bazen çocuklar sevmiyor bende kendi bebeğime öyle yaptım sizinki büyük hatta on damla ile bile başlayabilirsiniz
Damla2317 Htc4504 6 7 damla işe başlasam etkisini görürmüyüz acaba yoksa 14 damla da çok gibi geliyor bilemedim ne yapsam ☹️
Damla2317 expelliarmus yorumunuz için teşekkürler 🙏benimde 14 damla olarak mı vermem uygun olur peki 🌸
Damla2317 mrvelfada 🌸 bende 14 damla versem çok mu olur sizce korkuyorum fazla olur diye 10 damla olarak mı başlasam acaba
Eylulmasali 6.aydan beri kullaniyoruz bizde 10 damla ile Basladik 9. Ayda kan degerimiz dusuk cikinca 15 e cikarttik suan
Htc4504 Damla2317 ilk iki üç gün 6, 7 damlayla başlayın sonrasında zaten artirirsiniz çok uzun süre değil hani birden 14 damla fazla sevmiyorlar tiksiniyorlar sorna zaten çoğaltırsiniz hiç bişey olmaz
expelliarmus Damla2317 ferritin değeri düşük çıktığı için bence normal dozda verin az vermeyin kilosu kadar verin ☺️ yoksa etkisini göstermez 14 kiloya 14 damla
Eylulmasali BernaKaraman ben ogleden sonraya denk getiriyorum genelde emzirmenin bi sure sonrasinda verip ardindan mandalina portakal suyu vererek emilimini yukseltmeye calisiyorum😊