Ardennnnn Bebeğim 7,5 aylık bu saat oldu hala uyumuyor 30 dakika uyuyup kalkıyor oyun oynamak istiyor gülüyor sesler çıkarıyor sanki gündüz gibi 😝😝😝bu dönem de atak oluyor muydu bilmiyorum 🤷♀️ başka ne olabilir?
DurununAnnesi- Ardennnnn 8. Ayda uyku gerilemesi yaşanıyor , şuan uyumaması çok normal muhtemelen yeni şeyler öğrenmiş ve sürekli onları tekrar etmek istiyor☺️ Sabredin geçicek
Ardennnnn Cecealmi yanlış anlamazsınız gelişimi nasıl kilo boy ek gıda yiyor mu bizim ki fazla arası yok zorlamıyorum da bakalım nasıl olacak
Cecealmi Ardennnnn açıkcası kilo alımı durdu gibi bişey 8 kilo Şuan başlarda çok hızlı kilo alıyordu. Boyu 67 cm sizinki ne kadar? Boy kiloyu çok önemsemiyorum aslında diğer gelişim basamakları biraz kafama takılıyor. Emekliyor Şuan sürünerek fakat hala ba ba de de gibi kelimeler yok sizde var mı?
Cecealmi Ardennnnn ek gıda da dişine göre bişey olursa yiyor fakat olmazsa kaşığı elimizden alıyor yedirtmiyor 😅
DurununAnnesi- Ardennnnn bebekten bebeğe değişir mesela benim kızımda en az 20 gün sürüyor kiminde ise 1 hafta
Ardennnnn Cecealmi bizimki emekliyor bundan 1-1,5 ay önce geri geri gidiyordu şimdi emekliyor desteksiz oturuyor yeni yeni başladı bilinçsiz şekilde bazen anniiii diyor zamanla öğrenecek inşallah 9 kilo 70 cm 7 aylık kontrolde erkek bebeğim 🙂