Anneolunca_g05 Şok bebeland yenidogan sadece icinde aritilmis su ve en masum katki maddesi var muhendisin oglundan bakabilirsiniz oda oneriyor
omerinannesi0509 Anneolunca_g05 Sleepy çok iyi canım uni baby denedim çok sert Sleepy gayet yumuşak ve sadece su ve pamuk
Anneolunca_g05 Gns2019 evet biraz aşalarda ama sonradan incelemisti islak mendil yildizlar listesinde yok yani sonradan inceledi
Mires [silindi] aynen çok kötü kokuyor annem almış mecbur bitene kadar kullanıcam ama abartmıyorum hayatımda bu kadar kötü kokan bir ıslak mendil daha görmedim içinde ne varsa artık... bende en iyisi uni baby
[silindi] Anneolunca_g05 su ıslak mendıl olayını anlamıyorum en ıyısını de alsan yıkamadan kullanmaman gereklı yanı ben oyle yapıyorum
Zmnl19 Anneolunca_g05 ben ilk baby me yenidogan kiz bebekler icin olanini almistim baya memnun kaldim smdi 3 ayligiz yine baby me nin devam mendillerinden aliorum ama pudrasiz olani yani paraben ve alkol icermior
[silindi] omerinannesi0509 saf su nasil kokuyo ben pamuk kullaniyorum ve oyle olmuyo demekki gercekten les gib