Sinemisssss Deryaaaaaaaq1 kemik suyu, avakoda, bebek irmiği, hurma, sebzeli makarna çeşitleri, kuru yemiş, yumurta, yoğurt, terbiye çorbalar,
Dondurmalikahve Deryaaaaaaaq1 Sizin bebeğiniz 4 aylık 10 kg imiş herhalde başka bi bebek için sordunuz
Deryaaaaaaaq1 Dondurmalikahve kendim için değil ben ek gıdaya geçmedim zaten başkası için soruyorum arkadaşlar
Dondurmalikahve Deryaaaaaaaq1 Kaç kg doğdu ki bebeği dogum kgsuna bağlı. Doğum kgsunun 3 katı olmuş mu mesela? Ne yer ne içer çocuk ona da bağlı. İştahı nasilmis çocuğun?
Deryaaaaaaaq1 Dondurmalikahve 3200 doğdu neler yediğini bilmiyorum ama iştahı iyi yiyor almıyor geçen ayda aynı kilodaydı
Dondurmalikahve Deryaaaaaaaq1 Normal aslında doğum kilosuna göre iştahı da yerinde ise zaten persentil tablosunda da iyi kilosu. Yukarı yazilan yiyecekleri tuketsin çocuk onlar en iyi kilo yapan yiyecekler protein ağırlıklı beslensin onlara ek olarakta muz ha bi de tahin Hareketlendikçe kg alımı düşüyor bazı bebeklerde duraksamalar oluyor bu da normal karşılanıyor. Tam yürüme diş çıkarma zamanı olunca çok uzun süre kg alımı boy uzaması olmazsa o zaman araştırılir.