1anne2cicek Yeni ev aldılar hediye ne alabilirim kızlar tüm eksiklerini giderdiler tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum😊😊
tatlibiranneo 1anne2cicek Evine ihtiyacı varsa tencere takımı çok şık fincan takımı olur airfrey olur mutfak robotu olabilir halısı eksikse halı alinabilir güzel çok şık bi duvar saatleri olur tablo olur hepsini saydım 😂
Honki_Ponki 1anne2cicek Ben ve annem yeni ev döşüyoruz biz bir birimize ihtiyacımız olan ne varsa onu. Alıcaz örnegin annem benden çamasır kurutmalıgı istedi birde annemin yatak örtüsü yoktu onu. Alıcam bende ondan para olarak istedim kendim ihtiyacım olanı alırım diye 🙈🤭
Yerfistigininannesi 1anne2cicek banyo paspasi banyo seti baharatlik masa icin meyvelik veya guzel bi aksesuar bardak tabak çanak tava cezve seti hali veya onun yerine bi ceyrek olabilir. Bu arada kendi ihtiyaclarimin bir kismini saydim😀😃 burdan bana gelecek akrabalara sesleniyorum yeni tasinacaz bunlari alabilirsiniz sevgiler
hemsireemom 1anne2cicek televizyon alabilirsiniz olmayan bir odada kullanırlar 😌hayırlı olsun bu ara da.🙏
Senanurkmrc 1anne2cicek bizimde öyle bi sorunumuz vardı gecen aylarda. arkadaşa sormuştuk söylememişti çeyrek altın almıştık istersen sat ister kalsın diye 😁