H-A-B-K Merhaba hanımlar hastalıkta dördüncü haftaya girdim şiddetli öksürük burun akıntısı halsizlik işin kötüsü 1,5 yaş oğlumda da geçmeyen öksürüğü dönüştü var mı benzer durumlar yaşayanlar bu öksürüğü nasıl atlattınız
merve5561 H-A-B-K kızımın öksürüğü tam 4 hafta sürdü kafayı yemiştim artık sonra kesildi bi anda tekrar başlar diye çok korkuyorum umca kullandım bu arada kullanmaya başladıktan iki gün sonra kesildi öksürük alakası var mı bilmiyorum
Sebusebu H-A-B-K valla bizde ailece hasta olduk hastalık geçti dedik öksürük geniz akıntısı kaldı. Çevremdeki herkes öyle maalesef nasıl bir salgınsa tamamen kurtulamıyoruz
Klyldrm H-A-B-K ben yaşadım 10 aylık bebeğimde sağlık ocağı bir antibiyotik ve balgam söktürücü verdi öksürük atamadıkları balgamdan dolayı. 5 gün kullandık ve gecti. İsterseniz ismini veriyim kullanın baya iyi geldi bize aynı şikayetlerden dolayı gitmiştim. Çok geçmiş olsun😌
H-A-B-K Elifffko Öksürük şurubu kullanmıyoruz. Doktoru öksürüğü baskılamak istemiyor. Ancak bu şekilde de geçmek bilmedi haftalardır öksürmekten ana oğul içimiz dışımıza çıktı
H-A-B-K merve5561 Artık doktora gidip ilaç dahi yazdırmak istemiyorum çocuğum son aylrda o kadar çok ÜSYE çeşitleri teşhisi aldı ki üst üste antibiyotik kullandırmaya çalışması da cabası. Evde doğal yöntemlerde halletmeye çalıştıkça da olmuyor.
H-A-B-K Sebusebu Berbat durumdayız biz de hem iş hem hastalık hem ev işleri artık bittim yani 🥲 Ne kadar bunaldıysam burdan derdime çare aramak istedim 🙏