Aayyssnnrr Arkadaşlar bugün oğlumun kontrolü vardı 4 aylık olduk bu aralar emdikten sonra kusuyodu hep bugün doktora gittiğimizde söyledik kilosuna da bakıldı 1 ayda sadece 250 gr kadar almış kusmasından dolayi olabilir dedi doktor sütümünde azalmış olabileceğini ondanda kilo alımı az olmuş olabilir dedi takviye olarak bebelac gold ar reflu maması yazdı haftaya tekrar kontrol etcek kusma içinde kilo alımı da yine az olduysa değişme yoksa araştırıcam dedi doktor bu mama nasıl bi mama kullanan lar memnun musunuz bebeğim içmiyo acaba biberon ucundan mi dedim onuda degistirdim mamayı yutmuyo acaba beğenmedi mi ki emmek için ama memeyi aliyo hemen sütü biberon a sağdım azıcık onda da biberonu geveledi ama gelen sütü yuttu
adaruzgar Aayyssnnrr ayni durundayim ama bizim alerji mamasi ondan yemedi pekmez katabilirsin icine dedi dr 1 ayda bizimkide 370 gram almis 😔
minikmucize Aayyssnnrr ben kullandım oğlum 4.5 aylıkken severekte içti içine çay kaşığı ucu ile keçi boynuzu unu koydum 1.5 ayda 1.600 gram almış 5.300 iken 6.900 olmuş şuan 6 yı doldurdu 7.325 gram çok iyi geldi o mama
Aayyssnnrr adaruzgar valla nasıl içeririm onu bilmiyorum bide oyun yapiyo ağzına gelen le tükürük çıkartıyo aynı mamadan kullanıp bebeği böyle beğenmeyenler varsa yazsa fikir alcamda
Yavuzzeliha85 adaruzgar o nedir sizmi içiyorsunuz bebeğinizmi? Bizde 4 aylığız ve bu ay 200 gram almışız
adaruzgar Yavuzzeliha85 hayir bebek iciyor alerji mamasinin yaninda verdi bunu doktor kilo aldiriyormus sanirim hatta pirin unu yao icine bu mamadsn 2 kaşık at dedi doktor
Yavuzzeliha85 adaruzgar anladim teşekkür ederim eczanelerde bulunur yani yada Getirttirilir fiyatı yüksekmi peki?
muge_tosun Merhaba aynı sorun bendede var oğlum 6 aylık aptamil ar antireflü maması var bunu kullan bence yoğun mama ama çok iyi geliyor iyileşmesi daha hızlı oluyor ben şimdilerde aptamil 2 ve aptamil ar yapıyorum yarı yarıya 3 kaşık ar 3 kaşık normal aptamil koyuyorum gayet güZel oluyor deneyin
muge_tosun Denes 6. Ayınıza kadar ondan sonra düzelicek inş bizde baya iyi ilerleme kat etti bi an önce başlayın bence
E123 Aynı sorun bendede ara kızlar bebelac gold kullanıyorum 60 cc veriyorsam 50 cc kusuyor zaten :( 14 günde 150 gr Almış iki aylık olacağız daha bir kilo yeni aldık doktor bu gün reflü dedi ilaç verdi gaviscon ama reflüyü özel mama olduğunu bilmiyorum tadı falan garipser mi acaba alsam mamam da az kaldı zaten