alyaninannesiii60 Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bebeğim reflü maması kullandı yaklaşık 1 ayı geçti kusması eskiye nazaran düzeldi 🧿 başka normal mama olarak ne kullanmalıyım
TheBaby alyaninannesiii60 Reflü mamasınımı bırakacaksınız ? Başka mamaya geçecekseniz yine mamanın katı olması gerektiği için istediğiniz mamayı alıp içine bebelac thickiner katarak katılaştırmanız gerek geri kaçmayı engellemek için.
Aak040422 alyaninannesiii60 canım bundan çok cekmis bir anne olarak Bebelac thickener a geçtim önce Bebelac gold ile sonra ek gıdayi çoğaltıp mamayı azaltinca direk normal mamaya geçtim Bebelac gold kullanmaya devam ettim
Aak040422 alyaninannesiii60 yani reflü çok zor geçiyor bende geçti artık deyip normal mamaya geçip başa sardigim oldu kaç aylık bebiş bilmiyorum ama ek gıda ile destekledigin an normal mamaya gecmelisin çünkü katı oldugu için mide tutuyor kusmuyo o zaman normal mama sıvıda olsa tolere ediyo yine bebisine göre hareket et tabi ki benim tecrübem bu❤️
alyaninannesiii60 TheBaby ama doktor böyle bişey demedi şuan ki mamanın markasından devam edebilirsin veya aptamil alabilirsin dedi
TheBaby alyaninannesiii60 Eee o zaman reflü başa saracak. Ben reflü bebek annesiydim artık geçti şükür. Çok çektik ben kendim çareler buldum. Doktorlar fayda vermedi. 2.ayda yanlış teşhis koyuldu reflü olduğunu bile ben kendim buldum. 5.aya kadar Aptamil Ar ile devam ettik. Mamayıda kendim buldum Reflü bebekler erken ek gıdaya başlatılır 5.ayda başladık. 6.ayda kase kase yemelere başlayoınca reflü geçti. Ek gıda reflüyü bitiriyor
alyaninannesiii60 TheBaby bizde 5. Aya yakın başladık çok şükür kusma yok eğer yemekten sonra çok kucakta vs hareket halinde olursa çıkarıyor ama oda çok nadir geçmiş midir acaba
alyaninannesiii60 Aak040422 kızım 6 aylık oldu bugün ek gıda veriyorum o kusmayı azalttı doktor normal mama al içir dene, denemeden bilemezsin dedi
Aak040422 alyaninannesiii60 tabi ki öyle dene canım ona göre karar verirsin ar mama değilde thickener daha iyi gelmişti bize bende araştırmalar sonucu herkes tavsiye etmiş öyle denemiştim onu sonra komple normale geçtim 6 ayda azaldı ek gıdaya suan 8 aylık azaldı evet ama hala günde bir kere bı kusma oluyo genelde buna şükür diyorum 😀 doktor genelde yürümeye başlayınca geçiyor diyo