Kerem_k1 Brutal-Betty annem bulaşık makşnasına kullanılan tabletlerden atıyor makinanın içine perdeleri beyaz yapıyor diyor, daha önce denemedim ama annemde hiç sorun yaşamadı bir deneyin isterseniz
Yaprak321 Brutal-Betty tablet kullanma sakin perdelerin zamanla çöp olur tül beyazlatıcı biraz biraz tursil ve çamaşır sodası ucunu birlikte. Deterjan gözüne koy ön yıkama ile perde ayarında yıka eger evde beyaz kalıp sabun varsa küçük bir parça onuda at perdelerin icine harika oluyor herzman bu şekilde yıkarım
merveladam78 Brutal-Betty her iki göze de bir miktar beyazlar icin toz deterjan ve çamaşır sodasi ekleyin tertemiz yapıyor
anataraf1leoparbenim Şimdi deterjan önerisi yazıcam sonra gelecek bi sorumlu deterjan önermek yasak katalog ürünü söylemek yasak intermetteki ürünü paylaşmak yasak diyecek o yüzden fikrimi oaylaşamıyoum
Brutal-Betty anataraf1leoparbenim deterjan ismi vermek de yasak değildir herhalde 😅 sonuçta ürün satışı yapmıyoruz ya sadece öneri veriyoruz
anataraf1leoparbenim Brutal-Betty valla benim çoğu deterjan yorumumu sildiler x markanın dedim onuda sildiler birde uyardılar katalog markası önermek yasak kurallarda ağ açık yazıyor diye
merveladam78 Yaprak321 bencede bende bi ara tablet kullandım ve perdelerim gri oldu zor açtım renklerini çamaşır sodasi harika bisi beyazlar içinde hep kullanırım