ZehraTurkoglu Merhaba 1 yaşındaki bebeğiniz günde kaç kez kaç saat uyuyor birde gece kaç saat uyuyor acaba benim bebeğim gündüzleri 2 defa toplam 4 saate yakın uyuyor gecede 8-9 saat civarı uyuyor normal mi yoksa gündüzleri fazla mı uyuyor
deniz-95 ZehraTurkoglu biz de 1 yaş 15 günlüğüz. 1 haftadır tek uyku yapıyoruz. Ama 3 saat uyuyor gündüz.
yuhumgeliy ZehraTurkoglu sanah erken kalkmasına göre değişiyor sabah 8:30 gibi uyandırırsam akşam 9:30 gibi yatırıyorum gece 2-3 saatte bşr kalkıyor . Günde 2 uyku yapıyor oda toplasan 2 saat sürüyor. Hele bu ara ilk uykuda 20 Dj falan uyuyor geceleri de bozulmaya başladı dalamıyor sallattırıyor anlamadım gitti. Bu gece uyumadı 00:45 de daldı şu an sallıyorum dalamadığı için öncesinde de emmeye kalktı 1-2 kere tabi
Eylulbukre Gündüz bir saat uyursa seviniyorum akşam en geç 22 de uyuyor sabah 7-8 gibi ayakta. Gece 2-3 kez kalkıyor emmeye. Doğduğundan beri uykuyla pek arası yok. Her çocuğun dinamiği farklı bence huysuzluğu yoksa gelişimi iyiyse çok takılmayın derim🤭
ZehraTurkoglu yuhumgeliy gece benimde kesintisiz uyumuyor şimdi bile emzirip yeni yatırdım emerek uyuduğu için yine onu arıyor gündüz annem bakıyor gayet normal uykusu gelince uyuyor ama ben varken sürekli emerek uyumak istiyor
yuhumgeliy ZehraTurkoglu zaten hep anneye zorları😂 memeden kesince rahat edeceğiz sanırım ama oda bir serüven nasıl olucak bilmiyorum
Burcutnbull Bnımkı sabaha kadar 7 8 kere emmek için kalkıyor suan bıle saat 5 ten berı ayaktayız uyumuyo hala