Elifnefesyunus Arkadaşlar yazdım ama cevap veren olmadı elinde astronot olan var mı temiz kızıma alacağım boyu 65 cm şuan kilosu da 7500 yani 6 ayın üzeri olması lazım varsa elinde olan resim paylaşabilir mi
Slgoemcmdkfkv Elifnefesyunus Dolap uygulamasına bakabilirsiniz, orda temiz ürünler oluyor. Bende kızıma 3-4 kere giydirdiğim şeyleri üçte biri fiyatına ordan satıyorum.
Yagmur1c Elifnefesyunus elimde kırmızı renk var 80 cm 12 ay için oğluma 9 aylıkken almıştım hello baby marka ama fiyat olarak 200 tl yapabilirim sayfamda resimleri mevcut
Deletedmom_62 Elifnefesyunus dolaptan bak 100 TL altına bulursun. Ben 3 aylık kızıma 9_12 ay aldim kış sonuna kadar giysin diye. Lcw ürünü 100 TL idi 80 TL lik teklif verdim kargoyu VS. Toplam 108 TL ödedim.
Elifnefesyunus MelisT yani çok ciddi bir gücüm yok sıfırları 500 den aşağı pek yok 100 den yukarı verme fırsatım yok açıkcası
MelisT Elifnefesyunus Anladım benim elimde var LC Waikiki ürünü çok az giydi ama 100₺ veremem Malesef 🥺 Bende ihtiyacım olduğu için satıyorum ama 100₺ çok düşük bulabileceğinizi çok sanmıyorum ama umarım bulursunuz 🙏🏻
Elifnefesyunus Kızlar buldum dolaptan 93 TL ye geldi satıcı bana 30 TL kalıyor diye iptal etmiş şaka gibi çokta güzeldi