Mrv135 Sareberfin Çocuk doktoru arka odaya geç perdeyi kapat loş isikta dene demişti bana. Bir de öyle deneyin.
penyy Sareberfin bem oğlumda bazen mesela sağ mememi vermeye çalışınca almıyor tutmaya çalışıyor tutamıyor sonra sol mememi veriyorum sağ tarafı almayınca sağ mememi emerken 10 dk sonra falan diğer tutamadığı emmediği mememi veriyorum o zaman alıyor öyle deneyin ama benim oğlum 43 günlük
bendeanneyim1 canım benimde aynı sağ göğüsünü ayakta vermeyi dene pışpışlayarak gece sürekli sağ göğüsünü ver farketmiyorlar o zaman bir de acıktığı an direk sağ göğüste ısrarcı ol geçecektir👍🏻
Sareberfin bendeanneyim1 tam acıktıgı an veriyorum ama daha cok sinirleniyor solu emmiyor sagı güzel emiyor uyku arasında gece uya dıgında veriyorum az emiyor bazen uyanıyor bazen bırakıyor hemen
Sareberfin Canparem35 ilk zamanlarında alısır ozamanlar benimkızımda öyleydi sonra yavas yavas alısmıstı simdi tekrarladı cıroınıyor solda
Sareberfin Beyaz05 cok sinir bozucu birşey ya bebekle beraber sende sinirleniyorsun sanki ac kalmıs gibi