yellowmom8 Kızlar bebeklerinizin lanugo tuyleri ne zaman döküldü ? Bizimkinin alnında ve kulaklarında var 2 aylık olacağız hala dokulmedia
Ynccelikaktas yellowmom8 benim kizimdada çok tüy var üç aylık oldu yavaş yavaş dökülmeye başladı ama hala kulaklara var 🤣
Beyzaaslan yellowmom8 bizde iki ayligiz ve hala var alninda sanki azaldi ama kulaklarinda falan baya var
Pnrnhr yellowmom8 bugün çocuk doktoruna sordum 15,16yaşında geçer dedi şok oldum😬 yani kız olmasa neyse de okula gidecekler çocuklar çok acımasız inşallah biran önce dökülür
yellowmom8 [bilinmeyen] evet canım maşallah saclarimizda baya var saçları hafif hafif dokuluyodu şuan durdu dökülmuyo bakalım diğer tüyler ne zaman dökülür 😊
Asel yellowmom8 4 aylık olduk saçları dökülmeye başladı baya ama alnındakiyle kulaklarındaki duruyo gibi 😂
baldanadam yellowmom8 merhaba bebeginizin kasinin ortasinda tuyler var miydi onlarda dokuldu mu bebegim 2 aylik buyudukce kaslari birlesti
yellowmom8 baldanadam hayır canım kasları hiç yok denecek kadar azdı zaten yeni yeni çıktı kulağındaki ve alnındaki tüylerde dokuldu