ihtmozz Pnaronel 6 aylık olmadan kendiliğinden geçiyor. Elinizle basıtırınca içe kaçıyor mu? Biz tülbentle sarmıştık bir de karnını
Busrammesut Pnaronel gaz probleminden dolayı olmuştu oğlumda. Doktora da götürdük ama gaz sorunu geçtikten sonra kendisi geçer aksi takdirde ilerleyen zamanda küçük bı operasyon yapılır demişti. Ama çok şükür gaz sorunu geçtikten sonra kendiliğinden geçmişti. Herhangi bişey yapmadım
Pnaronel senaelif Merhaba 48 hünlük henüz dr kontrolü olmadı henüz ama baktığım kadarıyla fıtık olarak gördüm sizdede mi aynı sorun oluştu
senaelif Pnaronel benimki kolikti fıtık olabilir demişti çok ağladığı için oluyor ameliyat olacağına göbeğine eski usul bir yöntem yaptım geçti
Pnaronel ihtmozz Çok cesaret edip ekleyemedim aslında ama dokunduğumda su sesi gibi bir ses geliyor çok yumuşak
ihtmozz Pnaronel tamam tamam geçer o merak etmeyin benim oğlumda da vardı geçti gitti. Emziriyorsanız dikkat edin yediklerinize. Mama içiyorsa özel mama var gaz yapmayan.
Pnaronel Busrammesut Bizde yarın gideceğiz bakalım ne diyecek doktor bizde çok öksürük oldu ben ondan olduğunu düşünüyorum 😞
Pnaronel ihtmozz Yaa ne kadar sürdü peki sadece emiyor yediğim herşeye dikkat ediyorum aslında gaz sancısı çekmiyor ama kaka yaparken ıkınıyor ama tabi
senaelif Pnaronel göbek deliğine 25 kuruşu yıkayıp sterilize edip gazlı bezle sarıp yapıştırdım eğer ilerlememişse fayda ediyor ameliyat olmasından iyidir bir zararını yasamadık
Pnaronel senaelif ameliyatşimdilik olmuyormuş zaten 4 yaş öncesi 3 ayda bir kontrol edeceğiz dedi doktor