Esrainciylmz 9 ay 7 günlük kız bebeğim var ve hala emekleme yürüme herhangi bir davranış sergilemiyor doktora göstersem mi normal mi bilemedim
melis_duru Esrainciylmz benimki de birkaç güne 9 aylık olacak. Emeklemiyor, olabilir yani normal. Ben de babası da emeklememişiz, ama 1 yaşımıza girmeden yürüyormuşuz
minnakkus Kahvegerek benimkide 9 aylik yurume sevdalisi bir cabalar seyl3r.gorsen can atiyor ama yuruyemiyor oturmak hic istemiyor boyle kac ayda yurur tutunarak kalkmaya calisiyo ama yapamiyor
Kahvegerek minnakkus bilmiyorum ki bende beklemedeyim tezcanlıymış bebeğiniz bizim ki de öyle tutunup kalkıyor ama dengede duramadı hala o yüzden örümceğini çok seviyor
Kahvegerek minnakkus bilmiyorum ki bende beklemedeyim tezcanlıymış bebeğiniz bizim ki de öyle tutunup kalkıyor ama dengede duramadı hala o yüzden örümceğini çok seviyor
MayneymisAltintop Emeklemek bir gelişim basamağı değildir. Mesela bende emeklememişim kızımda emeklemeyecek gibi😊
Deletedmom115 MayneymisAltintop Bende öyle biliyordum ama emeklemek beceri kazanması özellikle kol ve bacak becerisi için önemliymiş. Yani gelişimi için emeklemesi daha iyiymiş tabii her bebek emeklemiyor bu da gelişimde sorun var anlamına gelmiyor sadece katkısı var.