Aleynameva Merhabalar 5 gün önce doğum yaptım. Sütüm bol olsun ama kilo yapmayan besinler tüketeyim istiyorum. Süt arttırıcı kilo yapmayan neler önerirsiniz ? Teşekkürler 🤩
Deletedmon_65 Aleynameva ,emzirdikce zayıflıyorsunuz ama tabi zamanla ben doğum yapalı 9 ay oldu daha yeni 65 kiloya düştüm bol bol yeşillik yiyin derim çiğ badem, havuç, dereotu benim bildiklerim bunlar.
Minikprenses38 Aleynameva bol bol su iç ben ceviz ve incir ve hurma yiyorum süt olsun diye bize sık sık emzir gidiyor kilolar. Ben sezaryan oldum 50 kilo ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim 1 hafta sonra 57 ye düşmüştüm. Şimdi 35 günlüğüz 54 kiloya düşmüşüm🧿🤭
Ertugrulnannesiii Aleynameva bişey soylim mi hava atmak gibi olmasın ama doğumdan bile çıktığımda ne göbek ne kilo hıc bişey yoktu ve çok şükür sütüm maşallah çoktu.🤲 tabi artık emmiyor iki aydır oğlum o ayrı🥺
Edsarr Aleynameva emzirdikçe kilolar gidiyor zaten ve hamilelikte oluşan ödemler azalıyor. Bende en çok bulgur pilavı ayran kefir hoşaf ve tatlılar süt yapıyordu en çokta irmik helvası sürümün azaldığını hissettiğimde hemen yaparım ve etkisi inanılmaz tahin pekmezde etkili kuruyemişler ceviz fındık vs
penyy Ben doğum yapalı 43 gün oldu 53 - 54 ile hamile kaldım 78 kilo ile doğum yaptım hemen hemen yaklaşık 25 kg aldım. Sadece 10 kilo verdim şu an 68 im neden böyle sizce ve çokkkkk emzirmeme rağmen
Esraaa1 Aleynameva bol su uyku yeşillik yayla çorbası şekersiz komposto ve sık emzirme Bende işe yaradı mı hayır inşallah sende yarar bazılarının ne yaparsa da olmuyor çünkü benim gibi mecburen mama ile destekliyorm inşallah bol sütün olur 🌺
Edanurbalci Aleynameva rezene ve anason çayı işe yarıyor yiyecek değil ama içecek olarak aklınızda kalsın ☺️