ZumruduAnka Merhaba sevgili anneler Oğlum 15 gün sonra 1 yaşına girecek inşallah. Doğumgününü aile arasında yapayım diyorum ama 1 yaş doğumgünü önemli eşi dostu çağır kalabalık yap diyorlar. Sizce nasıl yapmalıyım. Tecrübesi olanlar paylaşabilirmi?
Elika00 ZumruduAnka salgın zamanı çağırma canım bende aile arasında yapacağım ailemiz kalabalık nasıl olacak bilmiyorum
Tugba06 ZumruduAnka bence önemli değil çünkü çocuk bisey anlamayacak..sonuçta o doğum günü bebek için yapılıyor.. benim de oğlum 2 gün sonra 1 yaşına girecek.. pasta ile aile arasında fotoğraf çekicez bu kadar..maksat hatıra kalsın diye..bence büyüdükçe daha detaylanmali doğum günleri.
Deross ZumruduAnka dedeler anane babaanne teyzeler dayılar amcalar çağırıldı toplam 16 kişiydik çokta güzel oldu
-erCansu- ZumruduAnka neden önemliki vala ben kafede yaptım çocuk hiç bişey anlamadıki 😂 2. Yaşı pandemi yasaklarına geldi hiç bişey yapamadık evde kendım ona mum üflettm 3. Yaşını özenerek istediği gbi örümcek adamlı yaptım yıne bişi anlamadı boşuna ugrastım 😅 pazar günü 4 yaşına giricek mesela şimdi anlıyor işte arkadaşlarımı çağır diyo allahım ya arkadasları var şaka gbi 😂
Zeynepefnan 1 yaş neden önemli olsun ki :) nasılsa çocuk hiçbir şey anlamayacak büyükler eğlenip dağılacak . Biz çekirdek ailemizle anı olsun diye küçük bi kutlama yapacağız o kadar
ZumruduAnka Zeynepefnan bencede ya millet 1 yaş önemli diye baskı yapıyor resmen ondan bir fikrinizi almak istedim
ZumruduAnka -erCansu- yerim yaaa bende aynı şeyi düşünüyorum hiç bişey anlamayacak zaten aramızda kutlamak daha kolay ve mantıklı ama işte herkes bişey söyleyince bi sorayım dedim